Sundhed på Arbejdspladsen

 

 

 

Sundhedsambassadøruddannelsen.

Du får nu som medlem af vores Firmaidrætsnetværk mulighed for gratis at få dig en uddannelse som sundhedsambassadør.

Trivsel på arbejdspladsen skaber høj medarbejdertilfredshed, lavt sygefravær og et godt image for virksomheden. Ønsker man en sund arbejdsplads, er det afgørende at have sundhedsambassadører, der bakker op om den sunde kultur og motiverer til deltagelse i sundhedstiltag.

I samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbunds Sundhedsambassadøruddannelse og Skanderborg Firmaidræt får du/I nu den enestående chance for gratis at få jer en uddannelse. Deltagerne får den nyeste viden om sundhed og indsigt i succesfuld implementering af sundhedstiltag på arbejdspladsen. Sundhedsambassadørerne lærer at udvikle og igangsætte både store og små sundhedsaktiviteter, samt holde fingeren på pulsen i forhold til medarbejdernes ønsker og behov. Formålet er at øge medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen. 

Uddan medarbejderne

Uddannelsen henvender sig til medarbejdere fra alle typer arbejdspladser og organisationsniveauer, som har interesse i sundhedsfremme på arbejdspladsen, og som skal varetage konkrete sundhedsfremmende opgaver i dagligdagen. Uanset om medarbejderen har arbejdet med sundhed gennem flere år, eller det er ganske nyt, er der masser at lære og ny inspiration at hente på uddannelsen.

 

Kurset er i 2 moduler

- Viden om kost motion og livsstil

- Værktøjskasse med inspiration til sundhedsfremme

- Deltagernes egne handleplaner og ideer

- Forplejning og uddannelsesmaterialer

 

 

 

 

   
CVR: 34555621
Handelsbetingelser