Ladies Mud Race Dark Edition

Ladies Mud Race - Dark Editon

Skanderborg den 27.marts kl. 19:00

Onsdag den 27. marts kl. 19:00 er vi klar med vores nye tiltag Ladies Mud Race Dark Edition, som er et aften / mørke løb i i området mellem Skanderborg Gymnasium og Oddervej. Synes du ligesom os at tiden til Ladies Mud Race i september er lang, har vi her et nyt oplevelsesløb.

Vi tilbyder Løb i skoven på stier og off track i bullernde mørke, nogen steder vil fakler, blafrende vise vej for de små lyskegler (deltagere med pandelamper). Lyskeglerne stopper op, der er noget som forhindrer dem I at komme videre. Lyskeglerne søger at komme forbi, og det lykkedes ved fælles hjælp. Med pandelamper og knæklys skal der tilbagelægge ca. 5 km i bælgmørke. Den smalle rute i skoven bliver synlig når forskelligt lys viser vejen. Midt i skoven møder lyskeglerne en forhindring som skal forceres. Lys, ild og farver vil fylde skoven, blandet med småhvin og gisp.

Der vil være naturlige og bygget forhindringer der skal forceres på ruten, der for det meste er som et single track. Der vil være oplevelser med LYS, ILD og FARVER

Når strabadserne er overstået er der varmt bad og suppe til alle

Der løbes ikke i vand

 

 

 

 

 

   
CVR: 34555621
Handelsbetingelser