1. april 2018

Firmaidrætsnetværket i Skanderborg

Vi vil gerne et endnu bedre og bredere samarbejde med virksomhederne indenfor Skanderborg kommune.

Derfor har vi oprettet en firmaidrætsnetværk, som har til formål at højne kommunikationen mellem virksomhederne og Skanderborg Firmaidræt.

Ambassadør ordningen

Når virksomhederne melder sig ind i Skanderborg Firmaidræt, bliver der udpeget en ambassadør fra virksomheden. Ambassadøren bliver kontaktpersonen til Skanderborg firmaidræt.

På den måde sikrer vi os, at de informationer som vi sender ud kommer frem til kontaktpersonen, sørger for at videreformidle til resten af virksomheden.

Omvendt giver det virksomheden og medarbejderne mulighed for at komme med ønsker eller forslag til nye/andre aktiviteter end dem, som vi i forvejen har på programmet.

Netværket

For at få mest mulig gavn af firmaidrætsnetværket, er der oprettet en facebook gruppe til ambassadørerne.

Dette forum kan for eksempel bruges til sparring med andre virksomheder, vidensdeling og selvfølgelig til at have en direkte kontakt til Skanderborg Firmaidræt.

Og er der for eksempel kun 3 personer på en virksomhed, som gerne vil deltage i 7 mands fodbold turneringen, så vil det være oplagt at bruge gruppen til at spørge andre, så der kan dannes et hold bestående af deltagere fra 2 eller flere virksomheder.

Læs mere om firmaidrætsnetværket her

Medlemmer af firmaidrætsnetværket

Flere lokale virksomheder er en del af firmaidrætsnetværket i Skanderborg Firmaidræt

Velkommen i netværket - vi glæder os meget til samarbejdet!

De første vi med stor glæde kunne byde velkommen i netværket var Fit & Sund i Skanderborg - klik på logoet og se deres mange gode tilbud!

 

Også virksomheden TRESS har vi fornøjelsen af, klik på logoet og surf en tur!

 

 

Kig forbi Maul Bilers hjemmeside her og gør en god handel!

Kig forbi Zitcom´s hjemmeside ved at klikke på logoet, og se på en virkelig specialist indenfor IT!

  .

 

Zone Massage har lokaler i Adelgade og er eksperter indenfor massage, så trænger kroppen til lidt luksus og afstresning, så klik ind på deres hjemmeside via logoet, og book en tid!

 

 

Også advokat- og revisionsfirmaet Advosion er en del af netværket. Advosion holder til i lokaler på Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. i Skanderborg - klik på logoet og tage en tur omkring Advosion!

 

 

 

Klik på logoet og læs mere om, hvad Care Pension kan gøre for dig!