Arbejdspladsernes Motionsdag fredag den 15. oktober

Er du og dine kolleger klar til en dag i fællesskabets ånd? Fredag den 9. oktober løber årets Arbejdspladsernes Motionsdag af stablen, og du og din arbejdsplads er inviteret. Hop med på kollegamotionsbølgen, og få en skøn dag med masser af bevægelse og gode oplevelser sammen med dine kolleger.

Arbejdspladsernes Motionsdag er årets fest for kollegamotion, og du og dine kolleger er garanteret smil på læberne, en masse gode grin og måske endda en smule sved på panden. Giv dine kolleger kamp til stregen med en gang rundbold eller fodbold, bliv strækket godt ud med pilatesøvelser eller gå en lang tur. Det er helt op til dig og dine kolleger.

Festdagen finder sted på arbejdspladsen. Er der grønne arealer, kan du og dine kolleger udnytte disse. Ellers er det bare at finde det helt rigtige sted, hvor der er plads til udfoldelse og sjove aktiviteter, så du og dine kolleger kan opleve magien ved kollegamotion.

Og det allerbedste? Det er gratis at deltage!

 

Tilmeld og registrer gratis deltagelse

 

Fælles oplevelser, der styrker sammenholdet

Et godt sammenhold på arbejdspladsen er alfa og omega. I hverdagen kan det dog være svært at få plads til både arbejdsopgaver og fælles sociale oplevelser. Det er her, kollegamotion kommer ind i billedet. Det styrker fællesskabet mellem dig og dine kolleger – og som en ekstra bonus har det også en positiv indflydelse på arbejdseffektiviteten og trivslen på arbejdspladsen. Så trænger du og dine kolleger til en sjov og underholdende mulighed for at blive rystet godt sammen, er Arbejdspladsernes Motionsdag det helt rigtige udgangspunkt.

Derudover er det også bare en festdag, hvor du med god samvittighed endelig kan give dine kolleger og naturligvis også din chef lidt sved på panden.   

Derudover er det også bare en festdag, hvor du med god samvittighed endelig kan give dine kolleger og naturligvis også din chef lidt sved på panden.   

Kom på sjove aktiviteter selv eller få besøg af en instruktør

Alt er muligt, når det er Arbejdspladsernes Motionsdag, for her er det din virksomhed, der bestemmer hvad I kunne tænke jer at lave. 

Det kunne eksempelvis være:

  • Lære at bruge hulahopringe
  • Intervalløb
  • Orienteringsløb
  • Fodbold
  • Stopdans eller stoledans
  • Styrkeøvelser

Del arbejdspladsen op i hold, og dyst mod hinanden, lav forskellige poster, hvor man kan lave forskellige ting eller noget helt tredje. Det behøver hverken være yndefuldt eller professionelt – så længe det er sjovt, og du og dine kolleger får en god oplevelse sammen. Det behøver heller ikke være nødvendigt at klæde om inden – hold det simpelt, og sørg for, at alle kan være med.

Få en instruktør ud på arbejdspladsen

Hos Skanderborg Firmaidræt stiller vi gerne en instruktør til rådighed – helt gratis endda. Sammen kan du og instruktøren planlægge, hvad der skal foregå, og hvor lang tid programmet skal vare. Så er det bare at møde op og have det sjovt i fællesskab med dine kolleger til en skøn dag i kollegamotionens tegn.  Ydermere tager vi også en fotograf med – kvit og frit. Så kan dagens sjove oplevelser blive foreviget. Brug eksempelvis billederne som sjov dekoration på arbejdspladsen, og gør det nemt at mindes en god dag.

Kontakt: ulla Staal tlf. 22 29 55 92 eller email:ulla@skanderborgfirmaidraet.dk

 

Få en instruktør ud på arbejdspladsen, det er gratis

Få en fed dag, du og dine kolleger aldrig glemmer

Er det første gang, der bliver arrangeret Arbejdspladsernes Motionsdag på dit arbejde? Eller er det blevet til en fast tradition hver eneste år? Uanset hvad, så er du og dine kolleger sikret en fed dag, som ingen af jer kommer til at glemme lige foreløbigt.

Har du spørgsmål til eksekvering af Arbejdspladsernes Motionsdag, eller kunne du tænke dig at booke en instruktør? Så ring eller skriv til os, og sammen kan vi lægge en plan for den sjoveste og fedeste dag.

Så styrk sammenholdet, giv dine kolleger en high-five, og få en på opleveren til dette års Arbejdspladsernes Motionsdag.

Få en på opleveren

   
CVR: 34555621
Handelsbetingelser

Skanderborg Firmaidræt

Eskebækparken 72
8660 Skanderborg
Tlf. 22 29 55 92
E-mail: ulla@skanderborgfirmaidraet.dk

   
CVR: 34555621
Handelsbetingelser