Firmaidrætsnetværket

Firmaidrætsnetværk – for arbejdspladser i Skanderborg Kommune 🚴‍♂️
Du og dine kollegaer vil gennem Firmaidrætsnetværket have mulighed for sjove, aktive og anderledes eller helt traditionelle motions- og bevægelsesoplevelser enten som særlige oplevelser for jeres arbejdsplads eller sammen med medarbejdere på tværs af virksomheder og arbejdspladser i Skanderborg Kommune.

Sjove oplevelser både på din arbejdsplads og på tværs af arbejdspladser.

Trivsel og sammenhold er noget af det vigtigste på en arbejdsplads. Imellem opgaver og deadlines kan det desværre være udfordrende at få tid til at blive rystet sammen og skabe fælles kollegiale minder i virksomheden. Firmaidrætsnetværket gør det nemt for dig og din virksomhed at prioritere kollegamotion og aktive oplevelser, der kan være med til at styrke fællesskabet i virksomheden.

Firmaidrætsnetværket er etableret af foreningen Skanderborg Firmaidræt. Netværket er startet op til gavn for alle arbejdspladser og virksomheder bosiddende i Skanderborg Kommune. Formålet med Firmaidrætsnetværket er, at vi lokalt kan tilbyde og løfte flere idræts- og motionsaktiviteter målrettet kollega- og medarbejdermotion. Vi tror på, at ved samarbejde og dialog om flere målrettede motions- og idrætstilbud til ansatte på arbejdspladserne  rundt om i Skanderborg kommune, kan arbejdspladserne inspirere hinanden og andre til at være aktive sammen på arbejdspladsen, deltage i idræts- eller motionsevent eller deltage i aktiviteter målrettet et samarbejde mellem arbejdspladser. 

Som eksempler på idræts- og motionsaktiviteter, som Skanderborg Firmaidræt står for:

  • Midsommerstafetten
  • Ladies Mudrace
  • Padel
  • Fitness- og motionsaktiviteter med instruktør ude på arbejdspladsen
  • Mountainbikeoplevelser på forskellige ruter
  • Firmafodbold events som endagsstævner
  • Floorballaktiviteter både i hal og som en sjov dag på parkeringspladsen på arbejdspladsen.

 

Praktiske oplysninger


Når du melder din virksomhed ind i Firmaidrætsnetværket, bliver du automatisk medlem af Skanderborg Firmaidræt. Medlemskabet giver alle på arbejdspladsen adgang til en lang række af fordele

 

  • Gratis deltagelse i Tæl Skridt-kampagnen én gang årligt
  • Deltagelse i forskellige workshop og inspirationskurser om sundhed, motion og sociale aktiviteter på arbejdspladsen
  • Møder, nyhedsbreve og inspiration gennem Firmaidrætsnetværket

 

Arbejdspladsen har det bedste afsæt ved at vælge en eller to ambassadører, som er dem, der har kontakt, dialog og får den nødvendige information fra Skanderborg Firmaidræt, deltager i netværksmøder og som sikrer, at arbejdspladsen får det bedst mulige ud af deres medlemskab og engagementet i Firmaidrætsnetværket.

Ulla Staal
Formand

Pris for medlemskab

Indmeldelse af Firmaidrætsnetværket gælder for 2023.
Prisen for medlemskabet afhænger af arbejdspladsens størrelse talt på antal ansatte.

Priser gældende for indmeldelser i 2023.
beløbet er et engangsbeløb, som dækker medlemskab i 1 år.

1 – 13 ansatte:                     1.500 kr.
14 – 39 ansatte:                    3.000 kr.
40 – 99 ansatte:                    5.500 kr.
Over 100 ansatte:                 8.500 kr.

Ved deltagelse i idræts- motionsaktiviteter, booking af instruktører, pladser til events m.m., så vil prisen for aktiviteten fremgå på aktiviteten. Medlemskab af Firmaidrætsnetværket giver mulighed for at få fordele for nogle aktivitetspriser, aftaler og særlige aftaler for at få en større gruppe med deltagelse i vores events.