Sådan kommer din arbejdsplads i gang med kollegamotion – helt gratis

 

Efter en lang periode med nedlukning, social afstand og hjemmearbejde skal vi igen have gang i kollegaskabet og sammenholdet. Det er supervigtigt for både vores mentale og fysiske sundhed. Det bedste middel hertil at gennem kollegamotion. 👌

Skanderborg Firmaidræt tilbyder din arbejdsplads gratis sparring om, hvordan I bedst kommer i gang med kollegamotion. Vi dykker ned i jeres ønsker, forventninger og aktuelle barrierer, og vil præsentere en række løsninger og tilbud, som er skræddersyet til netop jer til at kickstarte kollegamotion.

 

Efter vores opstartsmøde, hvor vi sammen sætter rammerne for kollegamotion, kommer vi gerne ud til jer og igangsætter aktiviteterne sammen med jer. Nemt, fleksibelt og helt gratis.

 Vi ser frem til at møde jer – og få sat den vigtige kollegamotion på dagsordenen på din arbejdsplads.😀

 

 

Skanderborg Firmaidræt er klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og give konkrete ideer, og vores opfordring er; at alle kolleger dyrker en times motion i arbejdstiden hver uge. For det er vigtigere end nogensinde, at vi holder fast i at bevæge os – og arbejdspladsen er en oplagt arena. 

kontakt Philip Thomsen tlf. 60 24 43 33 eller Ulla Staal 22 29 55 92  så hjælper vi jer igang igen.🏃‍♀️