NETVÆRKSMØDE MED GOD MAD OG INSPIRATION TIL AKTIVE ARBEJDSPLADSER MED IDRÆT, MOTION OG SAMMENHOLD

Onsdag den 20. september kl. 16.30-19.00 på Skanderborg Kommune, Fælled lokale 1.S.07 

Skanderborg har mange fantastiske arbejdspladser med fokus på trivsel, motion og sammenhold i hverdagen.

I de seneste måneder har Skanderborg Firmaidræt været i dialog med en række ledere og motionsansvarlige på arbejdspladser i Galten, Hørning og Skanderborg, og på et netværksmøde med god mad og viden på Skanderborg kommune, Fælled, den 20. september kl. 16.30-19.00 vil vi gerne dele resultaterne af vores lille undersøgelse om idræt og motion på arbejdspladserne med jer og drøfte, hvordan vi får sat endnu mere skub i idræt, motion og sammenhold på arbejdspladserne.

MÅLGRUPPE:

Mødet er for såvel ledelser som motionsansvarlige på arbejdspladser i Galten, Hørning og Skanderborg-området. Hver virksomhed må sende op til tre deltagere. Tilmelding senest den 18. september

VIDEN:

Hvordan arbejder vidt forskellige arbejdspladser i Galten, Hørning og Skanderborg med motion i og omkring arbejdspladsen? Hvad er potentialerne og barriererne for at få flere i bevægelse? Hør resultaterne af vores lille interviewundersøgelse blandt lokale arbejdspladser.

Henrik H. Brandt, journalist og selvstændig konsulent, Idrættens Konsulenthus

 

HANDLING:

Vi hører virksomhedernes refleksioner om undersøgelsen og drøfter, hvordan vi med små og store tiltag kan skabe endnu bedre tilbud om idræt, motion og trivsel på de lokale arbejdspladser. Skanderborg Firmaidræt står klar til at gribe bolden, sætte nye tiltag i gang og understøtte både eksisterende og nye tiltag på og for arbejdspladserne.

Klaus Almind, udviklingskonsulent, Dansk Firmaidræt

Ulla Staal, formand Skanderborg Firmaidræt

 

INSPIRATION:

Skanderborg Firmaidræt etablerer og faciliterer to nye netværk for henholdsvis ledelser og for motionsansvarlige om trivsel, motion og sammenhold på arbejdspladserne. Netværkene kommer på besøg på spændende arbejdspladser og udveksler erfaringer og inspiration om idræt og motion på arbejdspladserne. På mødet sparker vi de to netværk i gang med god mad og introduktion til netværket.

 

 

Netværksmøde

Antal
Tilmeldingen er overstået

Hver arbejdsplads må sende op til 3 personer.

Sidste frist for tilmelding er d. 18/9-2023


Yderligere oplysninger

Fåes ved henvendelse til Ulla Staal tlf. 22295592