Handelsbetingelser

Skanderborg Firmaidræt

Eskebækparken 72

8660 Skanderborg

E-mail: ulla@skanderborgfirmaidraet.dk

CVRnr 34555621

____________________________________________________________

Betingelser & Vilkår

Aftalens parter

Betegnelsen "Køber" anvendes om den fysiske person, som ved afgivelse af en bestilling til Skanderborg Firmaidræt afgiver et tilbud om køb af en aktivitet.

Betegnelsen "Skanderborg Firmaidræt" anvendes både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte aktiviteter, og om den hjemmeside hvorfra aktiviteter præsenteres og bestilles.

Aktivitetsinformation

På www.skanderborgfirmaidraet.dk oplyses om aktiviteternes væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til Skanderborg Firmaidræt via Ullast@sport.dk

Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Moms

Skanderborg Firmaidræt er momsfritaget.

Bestilling

Præsentation af aktiviteter sammen med en pris på www.skanderborgfirmaidraet.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.

Købers bestilling af aktiviteter fra Skanderborg Firmaidræt udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Skanderborg Firmaidræt om at købe aktiviteten på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem Køber og Skanderborg Firmaidræt er først indgået, når Skanderborg Firmaidræt ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger Køber indtaster ved køb af aktiviteter bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er Køber og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om Køber. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra Købers konto så snart købet registreres hos Skanderborg Firmaidræt.

Levering

Aktiviteten betragtes som leveret på aktivitetsdagen, også selvom Køber skulle være blevet forhindret i at deltage.

Fortrydelsesret

Der ydes ingen fortrydelsesret på købt aktivitet.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Skanderborg Firmaidræt har gjort det nemt for Køber at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Skanderborg Firmaidræts kontrol. Skanderborg Firmaidræt kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte aktiviteter i aftalen mellem Køber og Skanderborg Firmaidræt.

Forbehold for ændringer

Skanderborg Firmaidræt forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service FDIH / Forbrugerrådet Forbrugerstyrelsen

Forbrugerråd

 

 

 

   
CVR: 34555621
Handelsbetingelser

Skanderborg Firmaidræt

Eskebækparken 72
8660 Skanderborg
Tlf. 22 29 55 92
E-mail: ulla@skanderborgfirmaidraet.dk

   
CVR: 34555621
Handelsbetingelser