For arbejdspladsen

HVAD KAN SKANDERBORG FIRMAIDRÆT GØRE FOR DIN ARBEJDSPLADS?

I undermenuerne til venstre, kan du se, hvad vi i Skanderborg Firmaidræt kan tilbyde til din virksomhed.

 

FIRMAIDRÆTSNETVÆRKET

Vi kan varmt anbefale, at du kigger nærmere på vores seneste tiltag: Aktive arbejdspladser i Skanderborg, som har til formål at udvikle et godt og større samarbejde mellem arbejdspladserne i kommunen.

Blandt andet gennem et Motionsnetværk , som skal være med til at holde en tættere og konstruktiv kommunikation mellem medlemmerne af Skanderborg Firmaidræt og de enkle arbejdspladser.

Skal din virksomhed være en del af dette fantastiske netværk?

 

ARBEJDSPLADSERNES MOTIONSUGE

En ny tradition blev skudt i gang i 2016 og den vil vi gerne støtte op om. Vores børn igennem flere år har haft en årlig tilbagevendende motionsdag, så nu er det på tide, at arbejdspladserne også får en.

Skanderborg Firmaidræt vil gøre denne uge til en uge, hvor vi ikke alene motionerer for sundhedens skyld, men også har et socialt og hyggeligt samvær. Der skal være plads til, at ALLE kan deltage.

Vi sørger for, at dig og dine kolleger meget let kan opleve magien ved kollegamotion, I kan kvit og frit få stillet en professionel instruktør til rådighed. Aktiviterne aftales på forhånd - hvad I har lyst til.

Måske din arbejdsplads allerede nu skal sætte kryds i kalenderen til næste år?

Afvikling sker altid i uge 41 

SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN

Sundhed på arbejdspladsen kan være mange forskellige ting. Det handler både om trivsel, gode arbejdsforhold såvel som sund kost og mulighed for motion.

Følg linket på siden og søg inspiration.

Har din virksomhed en idé eller bare en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer på rette vej.