Bevægelse i skolen på ungdomsuddannelserne

I dag er der en del ungdomsuddannelser, især de erhvervsfaglige retninger, der ikke har idræt som et fag på skolen og dermed ikke har bevægelse i skolen, hvorfor mange unge ikke får rørt sig nok i hverdagen. Derfor brænder vi for at kunne være med til at få sat bevægelse på skoleskemaet på de danske ungdomsuddannelser med fokus på motion og unge. 

Vi tilbyder tilrettelagte forløb i samarbejde med uddannelserne med henblik på at få en masse sjove og spændende oplevelser samt bevægelse i skolen og i skoledagen. Vi stiller en instruktør til rådighed, og ud fra elevernes behov sammensætter vi en række aktiviteter, der med garanti fører til masser af grin og måske endda lidt sved på panden.

Kunne du tænke dig at få lavet et skræddersyet forløb sammen med dine elever? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og sammen kan vi planlægge et forløb, der med garanti vil give alle en på opleveren med sjove aktiviteter for unge i skolen.

Fælles oplevelser og sjove aktiviteter for unge i skolen

En typisk skoledag foregår ofte foran et skrivebord, og når lektierne derhjemme skal laves, sker det foran computeren eller siddende med en bog. Det kan derfor være svært at få tid til motion og andre aktiviteter, men faktum er, at bevægelse er en vigtig del af hverdagen. Det giver et måske tiltrængt energiboost, og så er motion og idræt også med til at forbedre koncentrationen i en hverdag, hvor der er mange ting, man skal huske og meget at lave.

Vi tilbyder en lang række af sjove aktiviteter for unge i skolen, så eleverne på ungdomsuddannelserne får bedre bevægelses- og motionsmuligheder i hverdagen. Disse aktiviteter er ikke kun med til at få elevernes puls op, men de danner også grundlag for en masse sjove og spændende aktiviteter væk fra skolebænken. Med motion og unge er der rig mulighed for at blive rystet sammen og skabe fælles oplevelser, eleverne sjældent vil glemme.

Mellem de mange high-fives, de udfordrende aktiviteter og kampgejsten vil de sjove prøvelser også forbedre elevernes evne til at kommunikere og samarbejde – på en anderledes og underholdende måde.

 

Bevægelse i skolen - Skab inspiration og motivation med tilrettelagte forløb

Ikke en skole og klasse er ens, og derfor tilbyder vi individuelt tilrettelagte forløb, der matcher elevernes behov og ønsker. Det kunne eksempel være et forløb med fokus på:

  • Boldspil
  • Løb
  • Cykling
  • Zumba
  • Gåture

Vores instruktører tager altid udgangspunkt i elevernes ønsker og eventuelt målsætning inden for motion og bevægelse i skolen. Det kunne være, at de ønsker at lære at danse, eller måske de vil træne op til et af de stævner eller løb, som vi løbende holder. Mulighederne er mange, og alt bliver planlagt i samarbejde med den tildelte instruktør

Jesper Damgård
Ungdomsuddannelser

Motion og unge - Hvor lang tid?

Hvor lang tid forløbet skal strække sig over, når vi taler motion og unge, er også helt op til jer. Hvad end det skal vare et par uger eller strække sig over et par måneder, kan vi helt sikkert lave et interessant forløb spækket med sjove og fælles oplevelser for alle. Ved hjælp af en masse nye oplevelser håber vi også at kunne være med til at inspirere og motivere eleverne til en hverdag med mere bevægelse i og motion, når forløbet slutter.

 

Ung Cup 2020