Arbejdspladsernes motionsuge

Mangler du inspiration til Arbejdspladsernes Motionsdag?

Vi ved, at det nogle gange kan være lidt svært at finde på aktiviteter til Arbejdspladsernes Motionsuge. Hos Skanderborg Firmaidræt hjælper vi gerne med inspiration og ideer til aktive dage fyldt med grin og motion i fællesskabets ånd. Derfor laver vi en eventkalender for hele uge 41 til lokale arbejdspladser, der søger forslag til, hvad de kan lave den enkelte dag. Lige fra helt enkelte motionsøvelser til mere krævende aktiviteter såsom mere pulsbaseret motion.

Få en instruktør ud på Arbejdspladsen (Det er gratis)

Alt er muligt, når det er Arbejdspladsernes Motionsdag, for her er det jeres arbejdsplads der bestemmer, hvad i kunne tænke jer at lave.

I samarbejde med instruktøren laver i et program, hvor dig og dine kolleger for en god oplevelse sammen. Det behøves heller ikke være nødvendig at klæde om inden - hold det simpel og sørg for at alle kan være med.

Det varer typisk mellem halv til en time.

 

Book en instruktør

Hvis i ønsker at få en instruktør ud på jeres arbejdsplads.

Så send en mail til ulla@skanderborgfirmaidraet.dk så kontakter vi jer og aftaler nærmere.

Online onsdag

Det er gratis at være med. Alle arbejdspladser kan booke tider af et aktiv kvarteres varighed. Omklædning er ikke nødvendig. fokus på at dyrke sammenholdet og i får et skønt, aktiv break uanset om i befinder jer på et kontor, et værksted eller i fabrik

Book en online instruktør

Vil i deltage i Online Onsdag, så kan i her gå ind og tilmelde jer.

Book Instruktør her

Gå eller løb en rute 🥾 

Er du ikke så meget til fitness? Så har vi naturligvis også sørget for aktiviteter, der giver sved på panden og styrker fællesskabet, til dig, der ikke er så vild med træning på maskiner. Vi laver nemlig også motionsruter fire steder i Galten-Hørning-Skanderborg-kommune, som typisk ligger i industriområderne, så ruterne kan udføres enten i arbejdstiden eller i direkte forlængelse heraf.

Disse ruter har en længde på mellem 3-5 km, hvor du helt selv vælger, om ruten tages som en frisk gåtur eller en løbetur. På ruterne har vi hængt forskellige motionsøvelser rundt omkring, som kan laves undervejs.

Se kort over ruter her

Lyder det som noget for dig og din arbejdsplads? Så tilmeld dig allerede i dag og glæd dig til en sjov og udfordrende uge i motionens og sundhedens tegn.