Arbejdspladsernes motionsuge

Mangler du inspiration til Arbejdspladsernes Motionsuge?

Vi ved, at det nogle gange kan være lidt svært at finde på aktiviteter til Arbejdspladsernes Motionsuge. Hos Skanderborg Firmaidræt hjælper vi gerne med inspiration og ideer til aktive dage fyldt med grin og motion i fællesskabets ånd. Derfor laver vi en eventkalender for hele uge 41 til lokale arbejdspladser, der søger forslag til, hvad de kan lave den enkelte motionsdag. Lige fra helt enkelte motionsøvelser til mere krævende aktiviteter såsom mere pulsbaseret motion.

Få en instruktør ud på arbejdspladsen til jeres motionsdag (Det er gratis)

Alt er muligt, når det er Arbejdspladsernes Motionsdag, for her er det jeres arbejdsplads der bestemmer, hvad I kunne tænke jer at lave på motionsdagen. 

I samarbejde med instruktøren laver i et program, hvor dig og dine kolleger får en god oplevelse sammen. Det behøves heller ikke være nødvendig at klæde om inden - hold det simpelt og sørg for, at alle kan være med.

Det varer typisk mellem halv til en time.

 

Book en instruktør

Hvis I ønsker at få en instruktør ud på jeres arbejdsplads.

Så send en mail til ulla@skanderborgfirmaidraet.dk så kontakter vi jer og aftaler nærmere.

Gå eller løb en rute til arbejdspladsernes motionsdag🥾 

Er du ikke så meget til fitness? Så har vi naturligvis også sørget for aktiviteter, der giver sved på panden og styrker fællesskabet, til dig, der ikke er så vild med træning på maskiner. Vi laver nemlig også motionsruter fire steder i Galten-Hørning-Skanderborg-kommune, som typisk ligger i industriområderne, så ruterne kan udføres enten i arbejdstiden eller i direkte forlængelse heraf.

Disse ruter har en længde på mellem 3-5 km, hvor du helt selv vælger, om ruten tages som en frisk gåtur eller en løbetur. På ruterne til arbejdspladsernes motionsuge har vi hængt forskellige motionsøvelser rundt omkring, som kan laves undervejs.

Se kort over ruter til arbejdspladsernes motionsuge her

Lyder det som noget for dig og din arbejdsplads? Så tilmeld dig arbejdspladsernes motionsuge allerede i dag og glæd dig til en sjov og udfordrende uge i motionens og sundhedens tegn.