Dyrk sammenholdet med motionsprogram med kollegaer

Styrk fællesskabet gennem et 12 ugers sjovt og anderledes motionsprogram, hvor I sammen dyrker  forskellige former for aktiviteter og motion med kolleager.

Vi tilbyder et nyt og spændende motionskoncept henvendt til arbejdspladser i netop det område, hvor jeres virksomhed er placeret. Vores motionsprogram for kollegaer og arbejdspladser er henvendt til alle - altså både mænd og kvinder uanset alder og kendskab eller flair for træning og motionstilbud. Konceptet forløber sig over 12 uger med mulighed for træning og motion 2 gange ugentligt.

Træningen vil være planlagt lige efter arbejdstid og har til hensigt at skabe grundlag på tværs af virksomheder gennem motion/fysisk aktivitet, glæde, samvær - og giver dermed også mulighed for at netværke omkring fælles interesse områder.

Praktiske oplysninger

Der vil løbende og midtvejs i forløbet være dialog med instruktør/træner omkring træningen, motions og holdsportsaktiviteterne, hvor deltagerne vil få rig mulighed for at præge indholdet, form og træningsniveau.

Den ene gang om ugen er der mest fokus på træningsform inden for motion og fitness, hvor kroppen styrkes og udfordres. Det kan bl.a. være TRX, mental fitness, Kettlebell, cirkeltræning etc.

Den anden gang fokuserer vi mere på forskellige former for boldspil og idrætslege.

Ulla Staal
Formand

Alle kan være med, lige meget om du er begynder eller vant til at dyrke motion.