Kollegamotion

Firmamotion og det at holde fokus på sundhed er enormt vigtigt for din arbejdsplads. Flere forskningsprojekter viser nemlig, at en aktiv arbejdsplads styrker sammenholdet blandt medarbejderne og giver gladere og mere tilfredse medarbejdere. Derfor kan firmamotion på din arbejdsplads godt betale sig, både på det sundhedsfaglige plan, men i høj grad også den økonomiske del. For hver krone, der smides i et sundhedsprojekt, kommer fem gange igen. 

Er du interesseret i at vide, hvor sund din arbejdsplads er?  Test hvor sund din arbejdsplads er her

 

Hvorfor er firmamotion vigtigt?

Firmamotion er den fælles og inkluderende aktive pause på arbejdet, hvor vi dyrker motion og styrker sammenholdet, sindet og smilene sammen med vores kolleger - både på tværs af fag, jobfunktion og fysisk formåen. Uanset hvilket job, du har eller i hvor god form du er, kan firmamotion være en investering på arbejdspladsen. 

Firmamotion giver god energi mellem kolleger. Motionen er med til at rykke os tættere sammen og styrke vores relationer til hinanden, fordi vi er fælles om noget aktivt, sjov og meningsfuldt. Erfaringer og studier viser, at vi får lettere ved at tale sammen og blive mere tilfredse medarbejdere med bedre trivsel, når vi dyrker firmamotion sammen.

Hvem kan deltage i firmamotion?

Hos Skanderborg Firmaidræt er firmamotion en vigtig del for os. Derfor kan alle være med, når vi dyrker motion på arbejdspladsen. Du bestemmer helt selv, om du vil klæde om eller ej, og hvornår firmamotionen skal ligge på dagen. Det vigtigste er, at I som arbejdsplads går fra motionen med fornyet energi, højt humør og en afsluttende highfive til kollegaerne.  

Er du i tvivl om, hvordan I kommer i gang?

Det er faktisk slet ikke så svært. I kan starte med en gåtur i arbejdstiden, lave styrketræningsøvelser midt på gulvet eller spille floorball på parkeringspladsen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan dyrke af firmamotion. Når I har fundet den motionsform, der passer til jeres virksomhed, skal I herefter blot finde et tidspunkt på dagen og/eller i løbet af ugen, hvor jeres firmamotion kan passe ind. Find evt. en medarbejder, der gerne vil være tovholder på projektet, så I er sikre på, at jeres motion bliver overholdt.  

 Du kan her se effekten af kollegamotion

Få sunde medarbejdere med firmamotion

Firmamotion er en vigtig investering i dine medarbejdere og bringer mange fordele med sig. En af de helt store fordele ved firmamotion er, som nævnt, en øget trivsel og tilfredshed blandt medarbejderne sammen med en øget arbejdsglæde. Fysisk aktivitet gennem firmamotion og firmaidræt er med til at styrke medarbejdernes mentale velvære, så de bliver gladere.

Regelmæssig motion på arbejdspladsen er ligeledes med til at styrke medarbejdernes fysiske kondition og formåen og give et stærkere immunforsvar, der i sidste ende giver færre sygedage og mindre risiko for stress på arbejdspladsen.

Sidst, men ikke mindst er firmamotion med til at stimulere de kreative tanker og give bedre koncentration, hvilket kan være en stor fordel for mange arbejdspladser.

Vil du vide mere om firmamotion, eller vil du have mere inspiration, så tag et kik på billederne nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf.  Tlf. 22 29 55 92 eller sende en mail på ulla@skanderborgfirmaidraet.dk.

Du kan hente inspiration, få konkrete ideer, klik rundt på billederne.

Få en instruktør ud på arbejdspladsen
Bliv medlem af vores Firmaidrætsnetværk