Bliv en del af Skanderborg Firmaidræts Motionsnetværk

Aktiv arbejdsplads med Skanderborg Firmaidræt

I Skanderborg Firmaidræts Motionsnetværk inspirer og hjælper vi hinanden med at igangsætte eller udvikle de bedste mulig motionstilbud til medarbejder på arbejdspladserne i Skanderborg, Galten og Hørning, så I kan få en aktiv arbejdsplads. 

Skanderborg Firmaidræt har i 2023 interviewet en lang række lokale arbejdspladser og fået indblik i arbejdspladsernes oplevede Barrier og erfaringer for at arbejde med motion for medarbejderne. På baggrund af arbejdet etablerer vi i 2024 motionsnetværket Aktive Arbejdspladser, hvor vi på korte og konkrete netværksmøder deler gode erfaringer og synliggør inspirerende tilbud og nye muligheder vedr. en aktiv arbejdsplads.

Netværket kommer rundt på lokale arbejdspladser og oplever, hvordan vidt forskellige arbejdspladser konkret arbejder med aktivitetsudvikling, fysiske rammer og forskellige målgrupper blandt medarbejderne.

Netværket er for alle arbejdspladser, der arbejder med eller gerne vil i gang med motion på arbejdspladsen som element i indsatsen for sundhed, trivsel, medarbejdertilfredshed eller rekruttering.

 

Ulla Staal
Formand