Dyrk Sammenholdet

Teambuilding hos Skanderborg Firmaidræt

Hos Skanderborg Firmaidræt tilbyder vi skræddersyet teambuilding og aktivitetsdag, der kan forbedre dine og dine kollegers samarbejdsevner og kommunikation på en sjov og anderledes måde. Vælg mellem en teamdag præget af spændende konkurrencer og udfordrende aktiviteter, eller få pulsen op og sat samarbejdsevnerne på prøve med Aktivitetsdysten. Eller hvad med et Fyraftensevent med fokus på at få kollegamotion ind i hverdagen?

Hent vores folder om teambuilding her

Teamdag - en aktivitetsdag i fællesskabet tegn

Trænger du og dine kolleger til at komme lidt væk fra arbejdspladsens vante rammer? Og er I klar på at blive kastet ud i nye og spændende udfordringer? Med en teamdag leveret af Skanderborg Firmaidræt og vores dygtige instruktører er du og dine kolleger sikre på at få en oplevelse uden lige. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds ønsker, baggrund, kultur og målsætning og sammensætter den helt rigtige dag til virksomheden.  

Teamdagen varer omkring 6 timer og kan byde på eksempelvis en af følgende aktiviteter:

 • Holdspil
 • Samarbejdsøvelser
 • Mental fitness
 • Bordfodbold

Når teamdagen løber af stablen, er det med fokus på samarbejde og fysisk aktivitet. Her vil du og dine kolleger blive rystet godt sammen gennem en lang række af udfordringer og kollegasjov, hvor det handler om at løfte i flok gennem en lang række af sjove udfordringer.

Vores teamdag kan gøre gavn i alle virksomheder. Brug den som teambuilding, og skab bedre sammenhold mellem kollegerne, ryst nye afdelinger sammen med sjove aktiviteter eller noget helt tredje. Uanset hvad, så er du og dine kolleger sikret en skøn og begivenhedsrig dag i fællesskabets tegn.

 

 

Arbejdsdysten - vær klar til at slå dine kolleger til teambuilding

Er du klar til at udfordre chefen til en dyst om 1. pladsen i roning? Eller måske at slå en anden afdeling i virksomheden i en spændende fodboldkamp? Riv en dag ud af arbejdspladsens kalender, og brug den på nye udfordrende aktiviteter til teambuilding i Skanderborg, der med garanti vil give dig og dine kolleger en på opleveren.

Når vi planlægger Arbejdsdysten sammen med dig og din virksomhed, er det med fokus på det, arbejdspladsen godt kunne tænke sig at få ud af det, eksempelvis bedre kommunikation eller samarbejdsevner. 

I samarbejde med en af vores dygtige instruktører udfærdiges et komplet program over din virksomheds Arbejdsdyst, der med garanti kan skabe fart over feltet og en lang række gode fælles oplevelser.

Ligesom Teamdagen kan Aktivitetsdysten gøre en stor forskel for alle virksomheder, og den er især med til at gøre dig og dine kolleger bedre til at arbejde i hold mod samme mål.

 

 

 

Fyraftensevent med fokus på teambuilding for virksomheder

Har du og dine kolleger behov for inspiration til, hvordan I kan få mere motion ind i hverdagen? Hos Skanderborg Firmaidræt har vi en lang række af dygtige instruktører, der gerne kommer forbi din arbejdsplads til et hyggeligt fyraftensevent med fokus på teambuilding for virksomheder og mere motion. 

Gennem en kombination af sjove øvelser, nemme icebreakere og gode råd til hverdagen får du og dine kolleger en masse inspiration til en sundere arbejdsplads. Arrangementet varer omkring halvanden time, og her kan alle være med. Det er ikke nødvendigt at klæde om, og mange af øvelserne kan I gøre brug af efterfølgende for en sund hverdag med mere bevægelse.

 

 

Arbejdsdysten

Arbejdsdysten strækker sig over omkring kan van vare fra 1-5 timer  og du og dine kolleger kan blandt andet kaste jer ud i en hæsblæsende konkurrence i:

 • Kajakroning
 • Boldspil
 • Holdspil
 • Løb
 • Dans
 • Bueskydning
 • Bordfodbold

Book aktivitetsdag i dag, og kom et skridt tættere på et styrket sammenhold

Tør du og dine kolleger kaste jer ud i Arbejdsdysten? Eller er I helt klar på at blive bedre til at løfte i flok gennem kollegamotion og andre sjove aktiviteter? 

Vores erfarne og dygtige instruktører er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at få en fantastisk og begivenhedsrig dag, ingen vil glemme.

Vil du vide mere, eller er du allerede klar til at booke et af vores tilbud, er du velkommen til at ringe eller skrive til Ulla Staal på telefon 22 29 55 92 og e-mail ulla@skanderborgfirmaidraet.dk.